Pomoč pri nakupu

Dobrodošli na spletni strani trgovine Moja kmetija!

Z veseljem Vam nudimo pomoč pri oddaji naročila prek spleta. Na razpolago sta vam dve možnosti nakupa. Prek e-sporočila ali prek uporabe spletne trgovine.

 

 

A) NAKUP Z UPORABO SPLETNE TRGOVINE

1. Razglejte se po spletni strani: uporabite iskalnik zgoraj desno ali pa pod napisom "Izberite katergorijo" kliknite na kategorijo artiklov, ki vas zanimajo.

2. Če želite dodati določen artikel v svojo "nakupovalno košarico",  kliknite na gumb "Dodaj v košarico" ob artiklu. S tem teh produktov še ne boste dokončno nakupili, pač pa jih lahko naknadno še odstranite iz "nakupovalne košarice", tako da kar brez skrbi klikajte na artikle, ki vas zanimajo.

3. Ko boste "košarico" napolnili z želenimi artikli, pridržite miško desno zgoraj na ikoni košarice, ter kliknite na gumb "Ogled košarice"

4. Če ste zadovoljni z izbiro artiklov, v spodnjem delu spletne strani določite datum in čas, kdaj želite prevzeti vaše naročilo, ter kliknite na gumb "Na blagajno",  sicer pa pred tem artikle odstranite (ali dodajte količino) s klikom na "minus" (oziroma +) znakec desno od imena artikla.

5. Vpišite svojo telefonsko številko ali e-naslov ter vaše ime in priimek, naslov pa pustite takšen kot je (Nove Fužine 33), ter kliknite na spodnji rjavi gumb (Naprej na način prevzema)

6. Na strani "Način plačila" predlagamo, da pod rubriko Naslov označite "Enako kot naslov za dostavo" ter kliknite na gumb "Oddaj naročilo". Tako! 

Vedno smo vam na voljo za pomoč pri nakupu. Lahko nam pišete na trgovinamojakmetija@gmail.com ali na telefonsko številko 031 733 863/ 040559920.

 

B) NAKUP PREK E-SPOROČILA ali SMS SPOROČILA

1. Razglejte se po strani, izberite si želene artikle

2. Svoje naročilo pošljite prek kontaktne strani (desno zgoraj: Kontakt), prek e-naslova: trgovinamojakmetija@gmail.com, ali z SMS-om na telefonsko številko 031 733 863.

3. Na vaš e-mail oziroma telefon vam bomo poslali potrditev, da smo prejeli Vaše naročilo.

Počutite se kot doma! :)